suplimentele alimentare naturale

Suplimentele alimentare naturale sunt o formă de supliment alimentar realizat din alimente integrale. Sunt concepute pentru a umple golurile nutriționale care rezultă dintr-o dietă prost echilibrată sau din anumite condiții de sănătate. Acestea pot conține vitamine, antioxidanți, minerale și alți compuși care sunt extrași din fructe, legume, ierburi sau produse de origine animală. Există o mare varietate de aceste suplimente disponibile, dar cele mai eficiente sunt cele care imită nutrienții naturali dintr-o dietă sănătoasă. Multe suplimente sunt comercializate de producător ca fiind capabile să ajute cu afecțiuni specifice, cum ar fi scăderea în greutate, durerile menstruale sau depresia. De asemenea, pot fi folosite pentru a menține un sistem imunitar sănătos sau pentru a crește nivelul de energie.

suplimente alimentare naturale

Spre deosebire de vitaminele sintetice, care sunt create în laboratoare, nutrienții naturali provin din alimente reale și funcționează cel mai bine cu sistemele existente ale corpului. De asemenea, vin cu cofactori, cum ar fi enzimele și alte substanțe chimice, care ajută la absorbția și digerarea acestora.

Suplimentul de fructe și legume Balance of Nature combină 16 fructe întregi, 15 legume întregi și 8 grame de fibre alimentare. Acestea sunt combinate cu o serie de condimente și alți nutrienți pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Site-ul web al companiei spune că aceste pastile sunt formulate pentru a vă stimula sănătatea intestinală, pentru a vă reduce colesterolul și pentru a îmbunătăți performanța cognitivă.

Ce sunt suplimentele alimentare naturale?

Aceste suplimente sunt vândute într-o sticlă de 90 de capsule și ar trebui să fie luate cu apă zilnic. Suplimentul vegetal este fără OMG și fără aditivi, în timp ce cel cu fructe conține ciuperci shiitake și proteine din soia. Dacă sunteți alergic la aceste ingrediente, poate doriți să evitați produsul.

Ar trebui să vă consultați întotdeauna furnizorul de asistență medicală înainte de a lua orice supliment alimentar nou. Aceștia vă pot evalua riscul și vă pot recomanda o doză adecvată. De asemenea, ei pot sugera orice modificări suplimentare ale dietei care ar putea aduce beneficii sănătății dumneavoastră. De asemenea, ei vă pot sfătui cu privire la cum să alegeți un brand de renume și cum să îl găsiți pe cel potrivit pentru nevoile dvs.

În timp ce o dietă bine echilibrată este cea mai bună modalitate de a vă obține nutrienții, există momente în care este posibil să aveți nevoie de puțin sprijin suplimentar. Aceste suplimente sunt o modalitate accesibilă și convenabilă de a oferi corpului dumneavoastră vitaminele, acizii grași și mineralele de care are nevoie pentru o sănătate bună.

Ar trebui să evitați suplimentele care fac afirmații grandioase sau oferă mărturii de la persoane care nu fac parte dintr-un studiu științific. Astfel de suplimente se bazează adesea pe cercetări slabe și pot fi dăunătoare sănătății tale. În plus, nu trebuie să luați mai mult decât cantitatea recomandată de orice vitamină sau mineral, deoarece cantitățile în exces pot fi toxice. De exemplu, prea multă vitamina A poate provoca osteoporoză, iar prea mult acid folic vă poate crește riscul de anumite tipuri de cancer. Utilizarea suplimentelor trebuie făcută împreună cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate.